Hírek, aktualitások
2017. 04. 04. 11:59 | Tábor

Össztűz - Nyári Tábor Amerikai Egyetemistákkal

Kedves Diákunk!

Mark Newell amerikai lektorunk vezetésével, a Corvinus Egyetemmel közösen, a tavalyi évhez hasonlóan, az idei évben is több közös táborozásra biztosítunk lehetőséget diákjaink számára, ahol számos érdekes és tartalmas program mellett, anyanyelvi környezetében, Márk és csapata körében a nyelv gyakorlásra is lehetőségetek nyílik.
Markon és Benin kívül 9 amerikai és 2 brit önkéntes egyetemista érkezik, akik a programok vezetésében részt vesznek.

A tábor keretében lehetőségetek lesz részt venni az Össztűz nevű köztéri művészeti projektben, ami csapatépítő jellege mellett egy kreatív és izgalmas játék. Ennek a külföldi és több hazai helyszínen is ismert programnak a keretében együtt gondolkodva és építve ismerheted meg még jobban önmagadat és társaidat. A tábor minden résztvevőjének nyitott és a Velencei tó partjára tervezett „Össztűz” köztéri művészeti projektet Koleszár Ferenc DLA vezeti. A projektről a facebook alábbi linkjén találtok részleteket: https://www.facebook.com/ossztuz/?fref=ts

A tábor középpontjában az angol nyelv gyakorlása, a kreativitás és a csapatmunka áll. Az életben rengeteg készségre van szüksége az embernek, hogy meg tudja valósítani a saját és mások elképzeléseit. Ez a tábor egy remek lehetőség arra, hogy projekteken keresztül kis csapatokban kipróbáld a különböző készségeidet, legyen szó vezetői készségekről, a csapatban dolgozás készégeiről, kommunikációs és szociális készségekről, stb… A csapatmunka mellett lehetőséged nyílik arra is, hogy betekints az angol és az amerikai diákok kultúrájába első kézből.

A tábor időpontja: 2017.06.04-07. között lesz (3 éjszaka)
Helyszín: Velencei tó - Agárd - Touring Hotel (http://touring.uw.hu/kepek.html)
Ellátás: teljes (svéd asztalos reggeli; ebéd, vacsora)
Utazás: Déli Pályaudvarról vonattal
A tábor diákok által fizetendő költsége: 30.000 Ft (teljes költség 60.000 Ft, melynek 50%-át a résztvevők után a Kőrösi Cs. S. I. K. Alapítvány támogatja.

A táborra maximálisan 20 fő jelentkezését tudjuk befogadni.

Jelentkezési határidő: 2017. április 16.


Befizetési határidő (a visszaigazolt jelentkezések függvényében): 2017. május 12.Várjuk jelentkezésed szeretettel!