Hírek, aktualitások
2014. 01. 28. 22:34 | Közérdekű információ

SZJA 1% a kőrösis diákokért

Közeleg a 2022-es személyi jövedelemadó bevallás időszaka, amikor rendelkezhetünk a személyi jövedelemadónk 1%-ának sorsáról valamilyen közhasznú alapítvány javára.

A tavalyi évben technikai problémák miatt nem tudtunk 15-okat fogadni. Az idei évben már ismét fogadhatjuk az 1%-okat.

Ha támogatni szeretné alapítványunk, a Kőrösi Csoma Sándor Ifjúsági Klub Alapítvány szándékát és célkitűzéseit, fontosnak tartja a gimnáziumunkban tanul diákok sorsát, kérjük, segítse munkánkat a személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával!

Az alapítvány célkitűzéseiről itt olvashat

Mit kell tennie?
A rendelkezés adójának 1%-ról nem kerül pénzedbe, csak egy-két percet szükséges rásszánnia az adóbevallás leadásakor. 
Az adó 1 százalék felajánlásának módja:

Az adóbevallás kitöltésekor a megfelelő mezőbe írja be a Kőrösi Csoma Sándor Ifjúsági Klub Alapítvány nevét és adószámát: 18044036-1-41

  • Ha egyéni vállalakozó, akkor február 15-ig adhatja le adóbevallását, vele együtt az 1%-ról való rendelkező nyilatkozatot.*
  • Amennyiben magánszemélyként saját maga készítette el adóbevallását, ami egyben tartalmazza a rendelkező nyilatkozatot is, május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz.
  • Ezen túl elektronikus bevallás benyújtásakor is lehetősége van elektronikus űrlapon rendelkezni az 1%-áról.*

*Fontos!
Amennyiben az adóbevallása leadásakor nem rendelkezett az 1%-odról, később is lehetősége vanfelajánlani  egészen május 20-ig, a korábbi években megszokott borítékban (A NAV részére címezve), vagy elektronikus formában.


Kőrösi Csoma Sándor Ifjúsági Klub Alapítvány

Adószám: 18044036-1-41